FRISBEEGOLF

Huviloillamme on omat frisbeegolf- radat, sekä Rättärinrannassa että Kivirannassa. Rättärinrannan rata on valmistunut vuonna 2018 ja Kivirannan vuonna 2020. Radat sopii hyvin aloittelijoille kuin myös ammattilaisille. Frisbeekiekkoja löytyy huviloilta.

KALASTUS

Huviloillamme on käytettävissä vene, jolla voit lähteä kokeilemaan kalaonnea. Lehee -järvi on tunnettu isoista hauistaan, kun taas pyhäjärven syvänteistä löytyy myös jalokalaa.

MELONTA

Meillä on nyt vuokrattavissa 2 kpl kanotteeja sekä 1 kpl polkukajakki. Tarkemmat tiedot, hinnaston sekä melontareitit näet esitteestä ja VisitHäme -linkistä.

Kanootit – ESITE

VisitHäme – Melontareitit

Kanoottien vuokrausehdot

PYÖRÄILY

Vuokraa sähköpyörä, voit valita haluatko maastopyörän vai Jopon. Lähellä on monia hienoja nähtävyyksiä kuten linnavuori, korkeisvuori sekä Vihavuosi. Esitteessä on tarkemmat tiedot, reitit sekä hinnasto.

Sähköpyörät – ESITE

Pyörän vuokrausehdot

HIIHTO/LUISTELU

Talvisin jään salliessa on myös luistelu- sekä hiihtomahdollisuudet.

PELIKENTÄT

Huviloilta löytyy monipuolisia pelimahdollisuuksia, mm tikkataulu, petanque, mölkky sekä lapsille leikkikenttä. Kiviranta -huvilalla on myös jalka-, kori- sekä lentopallokentät.

ULKOILUREITIT

Huviloiden läheltä löytyy runsaasti kaunista luontoa sekä metsäaluetta. Luonnossa voit lenkkeillä, suunnistaa sekä vaikka marjastaa ja sienestää.