FRISBEEGOLF

Huviloillamme on omat frisbeegolf- radat. Radat sopivat hyvin aloittelijoille kuin myös ammattilaisille. Frisbeekiekkoja löytyy huviloilta.

FRISBEEGOLF – Kiviranta 2022

KALASTUS

Huviloillamme on käytettävissä vene, jolla voit lähteä kokeilemaan kalaonnea. Lehee -järvi on tunnettu isoista hauistaan, kun taas pyhäjärven syvänteistä löytyy myös jalokalaa.

MELONTA JA SUPPAILU

Meillä on nyt vuokrattavissa kolme kanoottia sekä kaksi sup-lautaa. Tarkemmat tiedot, hinnaston sekä melontareitit näet esitteestä ja VisitHäme sivuilta.

Kanoottien vuokraus – ESITE

VisitHäme – Melontareitit

Kanoottien vuokrausehdot

PYÖRÄILY

Vuokraa sähköpyörä, voit valita haluatko maastopyörän vai Jopon. Lähellä on monia hienoja nähtävyyksiä kuten linnavuori, korkeisvuori sekä Vihavuosi. Esitteessä on tarkemmat tiedot, reitit sekä hinnasto.

Sähköpyörät – ESITE

Pyörän vuokrausehdot

HIIHTO/LUISTELU

Talvisin jään salliessa on myös luistelu- sekä hiihtomahdollisuudet.

PELIKENTÄT

Huviloilta löytyy monipuolisia pelimahdollisuuksia, mm tikkataulu, petanque, mölkky sekä lapsille leikkikenttä. Kivirannan ja Niemelänrannan yhteydessä on lisäksi jalkapallo-, koripallo- ja lentopallokentät ja sählyhalli lapsille sekä myös pingispöytä ja  keppihevostalli keppihevosineen ja esteineen. Lähellä on myös ilmainen minigolf-rata.

ULKOILUREITIT

Huviloiden läheltä löytyy runsaasti kaunista luontoa sekä metsäaluetta. Luonnossa voit lenkkeillä, suunnistaa sekä vaikka marjastaa ja sienestää.