Harrastukset ja aktiviteetit

Aktiivista lomapuuhastelua

Huviloillamme tarjoamme monipuolisia aktiviteetteja, kuten frisbeegolfia, kalastusta Lehee-järvellä, melontaa ja suppailua. Ulkoilureitit ympärillä tarjoavat mahdollisuuden nauttia kauniista luonnosta niin kävellen kuin pyöräillen. 

Frisbeegolf

Huviloillamme on omat frisbeegolf-radat. Radat sopivat hyvin aloittelijoille kuin myös ammattilaisille. Frisbeekiekkoja löytyy huviloilta.

Pyöräily

Vuokraa sähköpyörä, voit valita haluatko maastopyörän vai Jopon. Lähellä on monia hienoja nähtävyyksiä kuten linnavuori, korkeisvuori sekä Vihavuosi. Esitteessä on tarkemmat tiedot, reitit sekä hinnasto.

Kalastus

Huviloillamme on käytettävissä vene, jolla voit lähteä kokeilemaan kalaonnea. Lehee -järvi on tunnettu isoista hauistaan, kun taas pyhäjärven syvänteistä löytyy myös jalokalaa.

Melonta ja suppailu

Meillä on nyt vuokrattavissa kolme kanoottia sekä kaksi sup-lautaa. Tarkemmat tiedot, hinnaston sekä melontareitit näet esitteestä ja VisitHäme sivuilta.

Ulkoilu

Huviloiden läheltä löytyy runsaasti kaunista luontoa sekä metsäaluetta.

Kesäaikaan voit lenkkeillä, suunnistaa sekä  marjastaa ja sienestää. Talvisin jään salliessa on myös luistelu- sekä hiihtomahdollisuudet.

Monipuolisia pelikenttiä

Huviloissa on paljon erilaisia pelejä, kuten pingispöytä, tikkataulu, petanque, mölkky ja leikkikenttä lapsille. Kivirannan yhteydessä on sählyhalli sekä jalkapallo-, koripallo- ja lentopallokentät. Lapsille on keppihevostalli keppihevosineen ja esteineen. Lähellä on myös ilmainen minigolf-rata.