Ota yhteyttä

Paloniitty Oy palvelee asiantuntemuksella ja pienen perheyrityksen lämmöllä

Anne Paloniitty

Anne on Paloniitty-huvilavuokrauksen sydän, jonka töihin kuuluvat vuokra-asioiden pyörittämisen lisäksi yrityksen toimistotyöt sekä työnjohdolliset tehtävät. Anne on luottohenkilö silloin, kun tarvitaan äärimmäistä tarkkuutta – ihmistuntemuksesta hallinnointiin tai vaikka asiakirjojen kielellisiin tarkastuksiin.

Annen kauneudentaju ja yksityiskohdille harjaantunut silmä ilahduttaa huvilalla vierailevia kerrasta toiseen. Puitteet ovat aina täydellisessä kunnossa asiakkaita varten.

Työkaverit ihailevat Annen huolellisuutta ja hienotunteisuutta: “Anne on helposti lähestyttävä, ystävällinen ihminen ja loistava kuuntelija. Häneltä ei jää pieninkään seikka huomiotta.”

Maria Koskinen

Maria on matkailualan ammattilainen, joka työskentelee vuokrahuviloiden hoitajana sekä Paloniitty-opiston koulutussihteerinä. Koulutukseltaan hän on matkailupalvelujen tuottaja.

Työkaverit ovat huomanneet, että Mariaa inspiroi kehitys, kuten palvelujen uudistaminen entistäkin paremmiksi: “Maria on luotettava ja mukava ‘kehittäjätyyppi’. Hän on erittäin tunnollinen ja ahkera työssä kuin työssä.”

Ei siis mikään ihme, että asiakkailta tulee tyytyväistä palautetta Marian kokkaamasta ruoasta sekä “vimpan päälle” järjestetyistä ja siivotuista huviloista.

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite

Paloniitty Oy, Y-tunnus 2310392-6
Verkkolaskuosoite: 003723103926
Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus: DABAFIHH
Käytä välittäjätunnusta, mikäli käytössäsi olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Lasku skannauspalveluun sähköpostitse

23103926@scan.netvisor.fi

Lähetäthän tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja.

 • Lähetä lasku PDF-muodossa.
 • Varmista, että liitteet ovat samassa tiedostossa itse laskun kanssa.
 • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona.
 • Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
 • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5 Mb.
 • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF-versio 1.3 tai uudempi). PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
 • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
 • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.
Lasku skannauspalveluun postitse

Paloniitty Oy
23103926
PL 100
80020 Kollektor Scan

Lähetäthän tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja.

 • Muut materiaalit (esimerkiksi kuitit, luottokortit tai liikelahjat) eivät saavuta meitä tätä kautta, sillä tähän osoitteeseen tuleva posti luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan.
 • Merkitse osoitetiedot täydellisinä sekä laskuun että kirjekuoreen, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.
 • Käytäthän tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla, jotta ohjelma saa luettua laskun tiedot.
 • Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.